De tofste wijk van Oud-Turnhout
Get Adobe Flash player

Sinterklaas en de Wezelrakkers

Dag wezelakker-rakkers                                       

Het wezelakker-comité kreeg vandaag een mailtje van Sinterklaas en hij vertelde ons dat zijn helpers dit jaar niet deur  aan deur mogen komen .  Het corona beestje is ook nog steeds in het land en dat is natuurlijk heel spijtig . Maar omdat Sinterklaas ook weet dat er in de wezelakkers alleen maar brave kinderen wonen heeft hij gevraagd of jullie een mooie tekening of knutselwerkje binnen brengen bij een van de comité leden en dan gaat hij er voor zorgen dat er ook dit jaar weer een verrassing aan jullie deurtje zal staan . Dus handen uit de mouwen en knutselen en/of tekenen maar.

Dus elk kind en kleinkind  dat nog op de lagere school zit mag iets binnenbrengen.(WezelakkersNr. 11, 42, 126, 121,127,129)

Het comité zorgt er voor dat het in een grote doos bij de Sint geraakt . Op 1 december sturen we de doos op dus zeker voor die tijd je  tekening of knutselwerk bij ons bezorgen.

bedankt alvast Wezelrakkers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.